Notícies

7 / 5 / 2024

EL NOIA FREIXENET AIXECA EL TROFEU DE CAMPIÓ DE CATALUNYA JUVENIL

El Noia Freixenet supera el Barça en una final molt igualada i aixeca el trofeu de Campió de Catalunya Juvenil (1-2).

El Juvenil A ha realitzat un fantàstic torneig amb un ple de victòries. Només per arribar a la final, l’equip que entrena Xavi Brichs ha obtingut el bitllet per disputar el Campionat d’Espanya de la categoria.

22 / 4 / 2024

EL PALAU DE PLEGAMANS ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LA COPA DE LA REINA PER PRIMERA VEGADA

Per primera vegada en la història, el Palau de Plegamans s’ha proclamat campió de la Copa femenina d’hoquei patins, una fita que ha generat gran alegria, ja que l’equip havia perdut en les quatre finals anteriors. El Gijón va prendre la delantera al primer temps amb un gol de Sara Roces.

La igualtat es va mantenir fins que només quedaven cinc minuts i mig per al final, quan Berta Busquets va igualar el marcador a un gol. Malgrat la falta de gols durant la pròrroga, el Palau va aconseguir remuntar un desavantatge de 2-0 en la tanda de penals.

20 / 11 / 2021

ESPANYA #TEAMRENO REVALIDA EL SEU TÍTOL DE CAMPIONA D’EUROPA

La selecció espanyola d’hoquei patins es proclama campiona d’Europa masculina, guanyant a França per 2-1 en una final molt disputada. Amb aquesta victòria, Espanya suma ja la 18ª corona europea. L’equip, dirigit per Guillem Cabestany, va derrotar als francesos després de 2 pròrrogues, gràcies a un gol a falta de 2m 40s.

2 / 11 / 2021

EL PALAU #TEAMRENO GUANYA LA PRIMERA EDICIÓ DE LA SUPERCOPA D’ESPANYA

El Palau Solità i Plegamans guanya amb autoritat (0-6) la primera Supercopa d’Espanya, enfrontant-se al Cerdonyola a la seva pista de Can Xarau. Aina Florenza ha estat la jugadora clau del Palau, que ha marcat el ritme del partit adjudicant-se cinc dels sis gols de l’equip.

10 / 10 / 2021

ELS #TEAMRENO UD OLIVEIRENSE I ESPANYA FEM17, CAMPIONS DE L’EUROCKEY CUP

La selecció femenina d’Espanya i l’UD Oliveirense portuguès han aconseguit guanyar el seu primer trofeu de l’Eurockey Cup 2021. La selecció espanyola, dirigida per Guillem Cabestany, ha superat el Cerdanyola per un ajustat 1-0. L’UD Oliveirense ha guanyat per 2-4 l’Igualada HC amb un hat trick de Paulo Pereira, que ha sigut clau per la victòria portuguesa.