STICKS FABRICATS ARTESANALMENT,

DES DE 1946

Reno fabrica sticks d’hoquei patins de forma artesanal des de 1946, a la seva fàbrica de Cerdanyola del Vallès, molt a prop de Barcelona. Reconeguts pel seu excel·lent toc i equilibri, els sticks Reno ajuden a jugadors d’hoquei d’arreu del món a donar el millor de si mateixos en el terreny de joc.

Freixe i faig

Cada stick Reno està fabricat seguint un laboriós procés artesanal.

El nostre mètode de fabricació, que s’ha mantingut pràcticament inalterat des de 1946, consisteix en la combinació de dos tipus diferents de fusta: la fusta de freixe del nord d’Europa –que s’utilitza per la fabricació de la pala, degut a l’elasticitat que la caracteritza i que permet curvar-la– i la fusta de faig –que s’utilitza per la fabricació del mànec, degut a que té una veta molt neta, sense nusos i molt resistent–.

Blocs de fusta de freixe del Nord d’Europa

El nostre procés ens fa únics

El procés de fabricació d’un stick Reno s’inicia en calderes especials de carbó, on se sotmet la fusta de freixe a un bany de vapor d’aigua que permet corbar-la i donar-li la forma pròpia de la pala.

Bany de vapor d’aigua que permet corbar la fusta

Sempre flexibles, mai dèbils

Després de corbar-la, la pala es construeix unint dues peces de fusta i col·locant en el seu interior una ànima de fibra vulcanitzada, que té la funció d’amortir els impactes propis del joc. Un cop construïda, s’uneix al mànec i es mecanitza tot el conjunt per mitjà d’una màquina de control numèric i un procés de polit manual fins a obtenir l’stick.

L’stick es finalitza rebent un tractament per segellar les porositats de la fusta, i en acabat se li aplica la imatge gràfica, sigui amb serigrafia o bé amb impressió digital.

Corbat de la fusta durant 6 mesos, que permet obtenir
la forma de la pala

Sentir el joc

El procés de fabricació artesanal de cada stick Reno cerca obtenir les qualitats extraordinàries que proporciona la fusta: transmetre el tacte del joc millor que cap altre material.

La fusta massissa proporciona el tacte precís i les millors sensacions per conduir la bola
Preparat per competir al més alt nivell

Tots els sticks Reno es sotmeten a un exhaustiu control de qualitat, per garantir que el producte està en perfectes condicions i compleix les característiques que fan de la nostra marca la predilecta dels millors jugadors d’hoquei arreu del món.

El centre productiu de Reno a Fiães —Portugal—confecciona totes les nostres botes i proteccions

A banda dels sticks Reno també fabrica botes d’hoquei, proteccions de jugador –guants i genolleres–, proteccions de porter –guardes, guants de porter, plastrons, etc.– i altres materials tèxtils relacionats amb la pràctica de l’hoquei.

Les botes Reno es cusen a mà, per garantir la màxima qualitat i confort
Confecció d’una bota al centre productiu de Fiães (Portugal)